PROGRAMI ZA ŠOLE

Ljudje v izobraževanju imajo prav posebno odgovornost in zelo velik vpliv na mlade razvijajoče-se osebnosti. 

Ste si želeli, da bi že mlajši prišli v stik z znanjem, kako biti srečni, kako se soočati z različnimi izzivi v življenju in se naučiti, kako imeti pozitiven pogled na svet? Ravno to je naša misija v Zavodu Divus.


Omogočite svojim zaposlenim, učencem, dijakom ali študentom ravno to dodatno znanje, zaradi katerega se bodo lažje osebnostno razvili v srečne in dobre posameznike. 

Programi za učence, dijake in študente

Dobre odločitve lahko delamo, ko poznamo možnosti, ki so nam na voljo. Pogosto se sliši stavek, "če bi prej vedel, bi se drugače odločil". Zato v Zavodu Divus menimo, da je velikega pomena, da se znanje za življenje začne predajati že tekom rednega izobraževanja. Teme kot so kako se soočati s stresom, kako delati dobre odločitve, kako biti srečen in uspešen pri vseh stvareh, katerih se lotimo. Omogočite mladim osebnostim, da se razvijejo v uspešne posameznike.

Programi za učitelje in druge zaposlene v šolstvu

Vloga učitelja je ena izmed najpomembnejših vlog, ki jih človek ima. Prenos znanja pomembno vpliva na razvoj učenca in na njegovo celotno življenje, zato je nadvse pomembno, da znajo učitelji najti mir v stresnih situacijah, da znajo videti preko trenutnih omejitev učenca in znajo njegov potencial oživiti. Naš cilj je, da predamo ta znanja vsem učiteljem, saj se tako naredi pomemben premik v zavesti celotnega prebivalstva.

Programi za starše

Starši so zelo pomemben člen pri vzgoji in razvoju otroka. Preko družinskih vzorcev se otrok uči in si pridobiva vrednote ter svojo podobo. Zato je še kako pomembno, da so v programe, kjer želimo otrokom podati dobro popotnico za v svet, vključeni tudi njihovi starši. Seznanili jih bomo kako lahko svojim otrokom ponudijo kar se da najboljše okolje za doseganje otrokovih potencialov in jim ponudili vpogled v razumevanje otrokovega odzivanja v svetu.

leonardo-da-vinci_1467710105.jpg

"Učenje nikoli ne izčrpa uma."

"Learning never exhausts the mind"

Leonardo da Vinci

ZAVOD DIVUS

Zasebni izobraževalni zavod Divus, Celje

Bezenškova ulica 20

3000 Celje

Slovenija

Davčna številka: 98476742

Matična števlika: 8398062000

TRR: SI56 6100 0002 1436 280

Delavska hranilnica d.d. 

Telefon: 

00386 31 593 736 Lidija

00386 40 308 851 Aleš

E-pošta:

zavoddivus@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • Instagram
  • Tumblr Social Icon

©2019 by Zavod Divus. Proudly created with Wix.com

Pogoji poslovanja    Varstvo osebnih podatkov