Search
 • Aleš Pasarič

Zakaj bi kdo pisal svoje želje?Da lahko razumeš, zakaj je pisanje svojih želja pomembno, moraš razumeti osnove fokusa, zagona in kako se stvari pojavijo v tvojem življenju.


Vse, kar si kdaj doživel v svojem življenju, je posledica tvojega povabila te izkušnje v svoje življenje. Izkušnje povabimo tako, da z možgani oddajamo frekvence, ki privlačijo več enakih frekvenc v naše življenje. Vsaka misel, ki jo misliš, je oddana v Vesolje, ki ne ve, ali razmišljaš glede nečesa resničnega, ali pa si le zamišljaš stvari. Na obe oddajanji se odzove tako, da pokaže še več enake stvari - to ne pomeni, da točno takšne stvari, ampak stvari, ki ti dajejo enake Občutke, kot si jih čutil med oddajanjem svojih mislih.


Ena misel sama po sebi ni dovolj močna, da bi privlačila to, s čimer se ukvarjaš. A misel, neprekinjena za 17 sekund ima dovolj zagona, da začne privlačiti več misli, ki so podobne prvi. V kolikor nadaljuješ v enakih mislih in občutkih malo več kot minuto, je ustvarjen že takšen zagon, da ne moreš enostavno ven iz tega miselnega toka. Da razumeš ta koncept, si predstavljaj snežno kepo, ki si jo pravkar spustil po pobočju. Enostavno jo lahko ustaviš, ker ima mali zagon. Če je pa ne ustaviš, nabere hitrost in maso s tem, da nase privlači več snega. V kolikor čakaš to kepo ob vznožju hriba, da bi jo ustavil, je enostavno ne boš mogel. Enak princip velja za tvoje misli. Zato je priporočeno, da spremeniš smer svojih misli že ob rahlem občutku nelagodja. V nasprotnem primeru se poveča in postane veliko težje spremeniti tok misli.


Zagon deluje v obe smeri - v željeno in neželjeno smer. Tukaj pride v igro pisanje. Ko pišeš, veliko lažje vzdržuješ fokus, kot pa če le razmišljaš o nečem. Hkrati je vpleteno tudi tvoje telo, da je čim manj motenj.


Glede na to, da zagon prinaša več enakih misli, je dobro, da se dela v smeri ustvarjanja takšnega pozitivnega zagona, da ga ne boš mogel ustaviti, da je tako velik, da se ga ne bo dalo zamajati.


Tu je nekaj priporočil, kako začeti pisati. V začetku se ne ukvarjaj preveč s pisanjem celotnih stavkov in zgodb, preprosto izberi eno besedo, ki se počuti dobro in med pisanjem razmišljal, kaj pomeni zate.


Jaz običajno začnem z besedo srečen. Pišem v srednjem tempu, stran ali dve. Med tem razmišljam, kaj srečen zame pomeni. Kmalu se zabavi pridružijo druge misli in se spomnim na sprehod po obali, kako srečen, brezskrben in varen sem se počutil. To zapišem - sprehod po obali, nato pa nadaljujem z besedo srečen. Še več misli se pojavi in napišem nekaj kratkih stavkov. Bodi previden, da ti ne postane to trud ali mučenje v iskanju idej, preprosto piši in naj ideje pridejo same do tebe. Ko čutiš, da se tvoje razpoloženje izboljšuje, si ustvari dovolj zagona, da se je tvoja vibracija občutno spremenila. To je zaenkrat dovolj. Odloži pisalo in uživaj v novem razponu povezave z virom, uživaj v njej. Nadaljuj s pisanjem kasneje ali naslednji dan. Naslednjič, ko se boš vsedel k pisanju, boš začel na drugi začetni točki in ustvaril še bolj stabilen zagon v željeno smer. Uporabljaj pisalo z modrim črnilom in papir. Računalniško pisanje ne deluje tako dobro, ker so vpletene druge mišice in možganski centri.


S temi občutki pojdi v svet. Tvoj pogled bo drugačen, impulze boš čutil močneje, počutil se boš drugače, ljudje se bodo drugače odzivali do tebe. To so dosegli ljudje, ki imajo na videz čarobni dotik - močen, stabilen pozitiven zagon.


Da povzamem:

 • Glej na svoje življenje kot svoj zagon.

 • Sedaj imaš orodje, s katerim lahko začneš in ojačaš svoj pozitivni zagon do te mere, da postane tvoja glavna točka privlačnosti.

 • Izberi eno preprosto besedo, ki opisuje občutek, da s znjo začneš, ki pa hkrati nima pri tebi odpora.

 • Med pisanjem besede razmišljaj o tem, kaj to pomeni zate.

 • Piši z modrim črnilom na papir.

 • Med pisanjem se zabavaj.


Želim ti obilo uspeha in zadovoljstva. Zapomni si, da ti je vse dosegljivo z vodenjem svojega miselnega toka na način, da se počutiš dobro in stremiš po tem, da se počutiš nekoliko bolje. Si močen ustvarjalec, uporabi svojo moč tako, da boš živel izpolnjujoče in srečno življenje.


Aleš Pasarič

18 views

ZAVOD DIVUS

Zasebni izobraževalni zavod Divus, Celje

Bezenškova ulica 20

3000 Celje

Slovenija

Davčna številka: 98476742

Matična števlika: 8398062000

TRR: SI56 6100 0002 1436 280

Delavska hranilnica d.d. 

Telefon: 

00386 31 593 736 Lidija

00386 40 308 851 Aleš

E-pošta:

zavoddivus@gmail.com

 • Facebook Social Icon
 • Twitter
 • Instagram
 • Tumblr Social Icon

©2019 by Zavod Divus. Proudly created with Wix.com

Pogoji poslovanja    Varstvo osebnih podatkov