Search
  • Aleš Pasarič

Kaj so namen, cilji in vizija Zavoda Divus?


Zavod Divus je ustanovljen s prav posebnim namenom. Ustanovitelja, jaz, Aleš in Lidija sva že dalj časa v stiku z znanjem, ki v Sloveniji ni enostavno dostopno, izkusila pa sva, kako spreminja življenja.


Znanje, kako svet deluje, me je zanimalo že od malih nog in sem veliko časa preživel v raziskovanju. Nekaterih odgovorov pa nisem našel nikjer. Šele nekaj let nazaj sem preko zasebnega mentorstva dobil razširitev obzorja, ki sem ga vede in nevede iskal celo življenje, saj nikakor nisem mogel sprejeti, da se življenje kar dogaja in da nimamo vpliva na to, kaj in kako živimo svoje življenje. Sedaj vem zagotovo, da imamo ljudje v resnici mnogo večji ustvarjalni nadzor nad svojim življenjem in razumem kako to deluje.Namen ustanovitve Zavoda za naju z Lidijo predstavlja možnost, da se to znanje in ta spoznanja ponesejo med vas. Da se naredi dostopno vsakomur, ker imeti znanje pomeni imeti možnost odločitve, pomeni imeti možnosti in to je ena od osnovnih pravic vsakega človeka - da ima možnost izbire, kako bo živel svoje življenje.


Cilj Zavoda je povečati stopnjo sreče, zadovoljstva in uspeha prebivalstva. To bomo dosegli tako, da bomo na vseh možnih kanalih objavljali znanje, delali delavnice, pomagali podjetjem, ponudili umike v naravo prepletene s predavanji in gibanjem, delali javne spletne brezplačne meditacije vsak delavnik in to je šele začetek.


Vizija Zavoda Divus pa je resnično pozitiven vpliv na prebivalstvo Slovenije. Najina vizija je svet, kjer je veliko sprejemanja, veliko miru, spoštovanja, smeha, zadovoljstva in uspeha. Vse našteto je dostopno vsakomur in vemo kako to doseči.Za tiste, ki radi berete, objavljamo dnevne objave na instagramu, kamor vas vljudno povabim, pisal pa se bo tudi blog o različnih temah, ki so vam pomembne. Pustite nam sporočilo, kaj bi želeli brati v prihodnjih blogih.


Lepo vas pozdravljam in želim lep dan,

Aleš Pasarič,

Predavatelj/Coach

0 views

ZAVOD DIVUS

Zasebni izobraževalni zavod Divus, Celje

Bezenškova ulica 20

3000 Celje

Slovenija

Davčna številka: 98476742

Matična števlika: 8398062000

TRR: SI56 6100 0002 1436 280

Delavska hranilnica d.d. 

Telefon: 

00386 31 593 736 Lidija

00386 40 308 851 Aleš

E-pošta:

zavoddivus@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • Instagram
  • Tumblr Social Icon

©2019 by Zavod Divus. Proudly created with Wix.com

Pogoji poslovanja    Varstvo osebnih podatkov