Search
  • Aleš Pasarič

Ampak to je preveč preprosto!

Updated: Jul 1, 2019

Foto: Urška Videnšek

Stvar, ki sem jo ugotovil tekom svojega lastnega razvoja in dela z ljudmi je, da so principi za srečno in uspešno življenje neverjetno preprosti. Ljudje pogosto težko sprejmejo, da je lahko vse željeno dostopno na tako enostaven način.

Od kar pomnim, mi nekako mi ni šlo sprejeti ideje, da za vsako stvar velja drugačno pravilo delovanja in obnašanja. Dalj časa, kot sem raziskoval delovanje življenja in kako se svet odziva na naše misli, bolj jasno je postajalo, da so stvari veliko bolj preproste, kot si ljudje predstavljamo, da so. Tudi fiziki, ki se ukvarjajo z najmanjšimi gradniki našega sveta, potrjujejo, da je vse zgrajeno iz vibracije, frekvence. Naše misli so prav tako vibracija in ljudje smo močni oddajniki frekvenc. Vse, kar je potrebno narediti, da živimo svoje želje je, da se z njimi frekvenčno uskladimo. To se sliši zelo zapleteno, vendar je v resnici zelo preprosto.

Se pravi, ker je osnova vsega vibracija, je vibracija osnova kamna, majice, denarja, življenjskega partnerja, zdravja in tako dalje.

V življenju vedno prejmemo stvari, ki so enake frekvence kot tiste, ki jo oddajamo. Če želimo recimo na radiju poslušati določeno postajo, moramo izenačiti na sprejemniku frekvenco te radijske postaje. Enako je v življenju - hkrati se oddajajo vse postaje, prejemamo pa tisto, na katero smo uglašeni. Občutki pa nam vedno nezmotljivo povedo, na katero frekvenco smo usklajeni. Če smo prestrašeni, pomeni da bomo tudi v svetu videli dokaze, zakaj nas je lahko resnično strah. In ti dokazi so resnični. A hkrati če smo v zaupanju, bomo v istem svetu videli dokaze, da resnično lahko zaupamo. In tudi ti dokazi bodo zelo resnični.

Sedaj pa tista preprosta skrivnost srečnega in polnega življenja. Ne glede na to, kje si - v popolni depresiji ali v sreči, lahko vedno malo izboljšaš svoje počutje. In to je tudi vse, kar moraš doseči, da lahko doživiš vse svoje želje.

"Ampak, Aleš, to je preveč preprosto!" Popolnoma razumem takšno misel, saj smo vsi bili učeni, da so do sreče veliki postopki in koraki. In se preprostih korakov niti ne lotimo, saj smo prepričani, da nam ne bodo prinesli tega, kar res želimo. Pa poglejmo, kako deluje. Da lahko prejmemo kar želimo, moramo najprej sami biti uglašeni na to frekvenco in običajno, če si želimo denar, želimo občutek miru, gotovosti, svobode, če želimo partnerja, je to občutek sprejetost, ljubljenosti, zadovoljstva in tako naprej. Pogosto ne moremo narediti velikih preskokov, lahko pa se premaknemo malo proti željenemu občutku. Ne glede na to, kje se nahajamo, lahko malo izboljšamo svoje počutje. In to je dovolj.

Kako je lahko to dovolj, saj še nisem dobil, kar želim? Zato, ker potuješ v smer tega, kar želiš. Ko konsistentno malo izboljšuješ svoje občutke, se postopoma tvoja začetna točka dviguje. Iz depresije se pomakneš v malodušje, naslednji dan se pomakneš v frustracijo, kmalu prideš do upanja, ki pa je že zelo blizu temu, kar želiš. Nadaljuješ še dalje po tem principu in na koncu prideš v stanje, ko enostavno veš, da dobiš, ker se že počutiš tako, kot se počuti tvoja želja in to pomeni, da si že zelo blizu v svoji usklajenosti.

Bolj, kot se držiš preprostih pravil življenja, hitreje boš napredoval. Ne glede na to, kakšno je tvoje življenje sedaj, kakšne imaš odnose, telo, finančno stanje, lahko dosežeš pololnoma vse želje, ki si jih lahko zamisliš. Vse, kar potrebuješ za to je, da malo izboljšaš svoje počutje. Lahko to počneš tudi 300 krat na dan, saj se toliko krat običajno ukvarjamo s stvarmi, ki nam dajejo negativne občutke. Si močen ustvarjalec svojega življenja in edino ti lahko izboljšaš svoje življenje. Naj bo ta postopek prijeten.

Pojdi v svet z zavedanjem, da nisi omejen in da lahko dosežeš vse, kar si želiš s preprostimi koraki. Boljše, kot bo, boljše postaja.

Vse dobro in prijetno ustvarjanje srečnega in polnega življenja želim,

Aleš Pasarič

35 views

ZAVOD DIVUS

Zasebni izobraževalni zavod Divus, Celje

Bezenškova ulica 20

3000 Celje

Slovenija

Davčna številka: 98476742

Matična števlika: 8398062000

TRR: SI56 6100 0002 1436 280

Delavska hranilnica d.d. 

Telefon: 

00386 31 593 736 Lidija

00386 40 308 851 Aleš

E-pošta:

zavoddivus@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter
  • Instagram
  • Tumblr Social Icon

©2019 by Zavod Divus. Proudly created with Wix.com

Pogoji poslovanja    Varstvo osebnih podatkov